hem
Hem   
Om oss         Kunder          Press         Tjänsten         Kontakt         Hitta hit
tjejer skickar sms
mobilen
kille får sms

Tjänsten

WACP™, Web Administration and Communication Platform , är en egenutvecklad och javabaserad plattform, som stödjer alla mobila handenheter. Dess möjligheter är oändliga. Dess funktionalitet är den vitala delen i Nostratics samtliga affärsområden. Tack vare dess funktionalitet kan företag som väljer att använda tjänsten skapa konkurrensfördelar gentemot dess konkurrenter. Idag är kommunikation viktigare och mer komplext än någonsin. Vi kan hjälpa er på ett kostnadseffektiv sätt förbättrar företagets totala kommunikationen.

Funktionalitet

I WACP™ ingår flera olika kommunikationskanaler och samtliga kan användas i marknadsföringssyfte eller i rent kommunikationssyfte. Tekniken kan användas till kommunikation och kallas ”många till många”. Det betyder att en eller flera personer kan välja att skicka meddelanden till en eller flera. Detta kommunikationsmedel är därför mycket mer effektivt för att nå stora grupper av människor än dagens telefoni eller e-postmeddelande.

De kommunikationskanaler som vi använder oss av idag är:

•  SMS, som är ett av de mest penetrerande meddelandeverktygen för att nå ut till stora massor av folk. De flesta har tillgång till denna kommunikation idag.

•  MMS, som är en mer luxuös meddelandeteknik till mobiltelefonerna. Det är en s.k. ”push WAP” -teknik som erbjuder förbetald datakommunikation till mobilhandenheter.

•  E-post, som är den billigaste av teknikerna. Den har stora möjligheter att skicka stora mängder av information. Dessvärre är den föga mobil, men möjligheter att ”pulla” informationen via klienter i moderna mobiltelefoner finns dock.

•  IMMS, Instant Mobile Messaging System, är idag det nyaste och starkast växande kommunikationssättet inom mobiltelefonin. Tekniken går ut på att plantera en plattform på användarens mobiltelefon som kommunicerar med en server. Det här verktyget väntar på att telefonerna skall bli mer anpassningsbara till den nya tekniken (JAVA 2.0). Detta kommer dock att drastiskt sänka priserna på meddelandena och även medföra betydligt mer avancerade dialoger.

•  WAP, som är en webbmiljö specialdesignad för mobiltelefoner.

•  Chatt forum, som ger möjlighet att kommunicera mellan stationära användare.

•  E-handelssystem, som ger möjlighet att köpa och sälja varor.

On-line bokningssystem, som ger möjligheter att samköra kalendrar via webben.
AKTUELLT

Karolinska Institutet
StudentSMS inleder samarbete med Medicinska föreningen vid Karolinska Institutet.

Lärarhögskolan
StudentSMS inleder samarbete med Lärarhögskolans studentkår, Läs.

Södertörns högskola 2005-10-04
StudentSMS inleder samarbete med Söders. E-day´s projektgrupp (Ekonomernas dag) vid Södertörns högskola menar att kommunikationsverktyget som erbjuds kåren effektiviserar och spar en hel del tid för projektledarna.
© NOSTRATIC 2006          info@nostratic.se           Novum innovation          141 57 Huddinge           tel: 08 711 04 34