hem
Hem   
Om oss         Kunder          Press         Tjänsten         Kontakt         Hitta hit
tjejer skickar sms
mobilen
kille får sms

Kunder & referenser

Fyra kommersiella projekt drivs parallellt på plattformen, dessa ägs samtliga till 100% av Nostratic AB:


StudentSMS logga
www.studentsms.se
StudentSMS © är en webb community där dess medlemmar lätt kan kommunicera med varandra genom bland annat SMS meddelanden, e-postmeddelanden och instant messaging. Lärare och administratörer får tillgång till ett snabbt och praktiskt webbaserat kommunikationsverktyg. Och målgruppen är studenter. Communityn är specialdesignad för att passa samtliga lärosäten, som dessutom är gratis att använda för både lärosäte och student. Idag städjes StudentSMS av nedan nämnda organisationer.


Connect to all_logga
www.connecttoall.se
Connect to all ger företag, skolor och organisationer möjlighet att skicka ut SMS från sin dator.
Tjänsten erbjuder företag och organisationer att snabbt nå sina kunder, medlemmar och anställda via SMS-meddelanden.


Starthus logga
www.starthus.se
Ett starthus hjälper företag och entreprenörer med akademisk bakgrund att gå från idé till företag. Under sex månader får de så kallade groddföretagen en plats i ett kontorslandskap samt tillgång till dator, Internet, telefon och andra kontorsmateriel. Men kanske är det mest värdefulla den affärscoaching groddföretagen kan ta del av. Utöver detta har företagarna även möjlighet att delta i en rad utbildningar och föreläsningar. Starthus.se hjälper dessa att kommunicera emellan varandra.


www.swedenlive.se
Sveriges ”live-scen” blommar och fler musiker ser vikten i att göra pengar på livespelningar. De band som attraherar flest besökare till spelningarna är de som får flest ”gig”. Idag är affischering det uteslutande marknadsföringsåtgärd som de icke-ännu-kommersiella banden använder. Vi ger banden en unikmöjlighet att marknadsföra sina spelningar till personer som är intresserade av dem.
Vi ser en ökad efterfrågan på marknaden efter SMS -baserad kommunikation samt en ökad efterfrågan på mobilitet i företag. Idag används Nostratics plattform i bland annat:

EAMSA logga
www.eamsa.org

Top Guard logga
www.topguard.se


AKTUELLT

Karolinska Institutet
StudentSMS inleder samarbete med Medicinska föreningen vid Karolinska Institutet.

Lärarhögskolan
StudentSMS inleder samarbete med Lärarhögskolans studentkår, Läs.

Södertörns högskola 2005-10-04
StudentSMS inleder samarbete med Söders. E-day´s projektgrupp (Ekonomernas dag) vid Södertörns högskola menar att kommunikationsverktyget som erbjuds kåren effektiviserar och spar en hel del tid för projektledarna.
© NOSTRATIC 2006          info@nostratic.se           Novum innovation          141 57 Huddinge           tel: 08 711 04 34